מדיניות פרטיות זו מתארת את המדיניות והנהלים שלנו בנוגע לאיסוף, שימוש וחשיפת המידע שלך כאשר אתה משתמש בשירות ומספרת לך על זכויות הפרטיות שלך וכיצד החוק מגן עליך.

אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך כדי לספק ולשפר את השירות. על ידי שימוש בשירות, אתה מסכים לאיסוף ושימוש במידע בהתאם למדיניות פרטיות זו.

פרשנות והגדרות

פרשנות

למילים שבהן האות הראשונית באותיות גדולות יש משמעויות המוגדרות בתנאים הבאים. להגדרות הבאות תהיה אותה משמעות ללא קשר לשאלה אם הן מופיעות ביחיד או ברבים.

הגדרות

למטרות מדיניות פרטיות זו:

חשבון פירושו חשבון ייחודי שנוצר עבורך כדי לגשת לשירות שלנו או לחלקים מהשירות שלנו.

עסקים , לצורך ה-CCPA (California Consumer Privacy Act), מתייחסת לחברה כישות המשפטית האוספת את המידע האישי של הצרכנים וקובעת את המטרות והאמצעים לעיבוד המידע האישי של הצרכנים, או מטעמה המידע נאסף וזה לבדו, או במשותף עם אחרים, קובע את המטרות והאמצעים לעיבוד המידע האישי של צרכנים, שעושים עסקים במדינת קליפורניה.

החברה (המכונה "החברה", "אנחנו", "אנחנו" או "שלנו" בהסכם זה) מתייחסת לאתר PrivacyPolicies.com. לצורך ה-GDPR, החברה היא בקרה הנתונים.

צרכן , לצורך ה-CCPA (California Consumer Privacy Act), פירושו אדם טבעי שהוא תושב קליפורניה. תושב, כהגדרתו בחוק, כולל (1) כל אדם השוהה בארה"ב למטרות אחרות מלבד מטרה זמנית או חולפת, ו- (2) כל יחיד השוהה בארה"ב הנמצא מחוץ לארה"ב לצורך ארעי או מטרת מעבר.

קובצי Cookie הם קבצים קטנים המוצבים במחשב שלך, במכשיר הנייד או בכל מכשיר אחר על ידי אתר אינטרנט, המכילים את פרטי היסטוריית הגלישה שלך באתר זה מבין שימושיו הרבים.

מבקר הנתונים , למטרות ה-GDPR (תקנת הגנת המידע הכללית), מתייחס לחברה כאדם המשפטי אשר קובע לבד או ביחד עם אחרים את המטרות והאמצעים לעיבוד נתונים אישיים.

מכשיר פירושו כל מכשיר שיכול לגשת לשירות כגון מחשב, טלפון סלולרי או טאבלט דיגיטלי.

Do Not Track (DNT) הוא רעיון שקודם על ידי רשויות הרגולציה בארה"ב, בפרט נציבות הסחר הפדרלית של ארה"ב (FTC), כדי שתעשיית האינטרנט תפתח ויישמה מנגנון המאפשר למשתמשי אינטרנט לשלוט במעקב אחר המקוון שלהם. פעילויות ברחבי אתרי אינטרנט.

Facebook Fan Page הוא פרופיל ציבורי בשם PrivacyPolicies Facebook Fan Page שנוצר במיוחד על ידי החברה ברשת החברתית של פייסבוק, נגיש מאתר https://www.facebook.com/PrivacyPoliciescom-1641117666139253/

נתונים אישיים הם כל מידע המתייחס לאדם מזוהה או מזוהה. למטרות GDPR, נתונים אישיים פירושם כל מידע הקשור אליך כגון שם, מספר זיהוי, נתוני מיקום, מזהה מקוון או לאחד או יותר גורמים ספציפיים לפיזיים, פיזיולוגיים, גנטיים, נפשיים, כלכליים, תרבותיים או חברתיים. זהות. למטרות ה-CCPA, נתונים אישיים פירושם כל מידע המזהה, מתייחס, מתאר או יכול להיות קשור אליך, או שניתן לקשר איתך באופן סביר, במישרין או בעקיפין.

מכירה , למטרת ה-CCPA (California Consumer Privacy Act), פירושה מכירה, השכרה, שחרור, חשיפה, הפצה, העמדת זמין, העברה או תקשורת אחרת בעל פה, בכתב, או באמצעים אלקטרוניים או אחרים, מידע אישי של צרכן. לעסק אחר או לצד שלישי תמורת תמורה כספית או אחרת בעלת ערך.

השירות מתייחס לאתר.

ספק שירות פירושו כל אדם טבעי או משפטי המעבד את הנתונים מטעם החברה. הכוונה היא לחברות צד שלישי או יחידים המועסקים על ידי החברה כדי להקל על השירות, לספק את השירות מטעם החברה, לבצע שירותים הקשורים לשירות או לסייע לחברה בניתוח אופן השימוש בשירות. לצורך ה-GDPR, ספקי שירות נחשבים למעבדי נתונים.

נתוני שימוש מתייחסים לנתונים שנאספים באופן אוטומטי, בין אם שנוצרו על ידי השימוש בשירות או מתשתית השירות עצמה (לדוגמה, משך ביקור בדף).

האתר מתייחס ל-PrivacyPolicies.com, הנגיש מאתר https://www.privacypolicies.com

אתה מתכוון לאדם הניגש או משתמש בשירות, או החברה, או ישות משפטית אחרת מטעמה אדם כזה ניגש או משתמש בשירות, לפי העניין. תחת GDPR (תקנת הגנת מידע כללית), ניתן להתייחס אליך כנושא המידע או כמשתמש מכיוון שאתה האדם המשתמש בשירות.

איסוף ושימוש בנתונים האישיים שלך

סוגי נתונים שנאספו

מידע אישי

במהלך השימוש בשירות שלנו, אנו עשויים לבקש ממך לספק לנו מידע אישי מסוים שניתן להשתמש בו כדי ליצור איתך קשר או לזהות אותך. מידע אישי מזהה עשוי לכלול, אך לא מוגבל ל:

כתובת אימייל
שם פרטי ושם משפחה
מספר טלפון
כתובת, מדינה, מחוז, מיקוד, עיר
נתוני שימוש

נתוני שימוש

נתוני שימוש נאספים באופן אוטומטי בעת השימוש בשירות.

נתוני שימוש עשויים לכלול מידע כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט של המכשיר שלך (למשל כתובת IP), סוג הדפדפן, גרסת הדפדפן, דפי השירות שלנו שבהם אתה מבקר, השעה והתאריך של ביקורך, זמן השהות בדפים אלה, מכשיר ייחודי מזהים ונתוני אבחון אחרים.

כאשר אתה ניגש לשירות באמצעות מכשיר נייד או באמצעות מכשיר נייד, אנו עשויים לאסוף מידע מסוים באופן אוטומטי, כולל, אך לא רק, סוג המכשיר הנייד שבו אתה משתמש, הזיהוי הייחודי של המכשיר הנייד שלך, כתובת ה-IP של המכשיר הנייד שלך, הנייד שלך מערכת ההפעלה, סוג דפדפן האינטרנט הנייד שבו אתה משתמש, מזהי מכשירים ייחודיים ונתוני אבחון אחרים.

אנו עשויים גם לאסוף מידע שהדפדפן שלך שולח בכל פעם שאתה מבקר בשירות שלנו או כאשר אתה ניגש לשירות באמצעות או באמצעות מכשיר נייד.

טכנולוגיות מעקב וקובצי Cookie

אנו משתמשים בעוגיות ובטכנולוגיות מעקב דומות כדי לעקוב אחר הפעילות בשירות שלנו ולאחסן מידע מסוים. טכנולוגיות המעקב בהן נעשה שימוש הן משואות, תגים וסקריפטים לאיסוף ומעקב אחר מידע וכדי לשפר ולנתח את השירות שלנו. הטכנולוגיות בהן אנו משתמשים עשויות לכלול:

• קובצי Cookie או קובצי דפדפן. קובץ Cookie הוא קובץ קטן המוצב במכשיר שלך. אתה יכול להורות לדפדפן שלך לסרב לכל העוגיות או לציין מתי נשלחת עוגיה. עם זאת, אם אינך מקבל קובצי Cookie, ייתכן שלא תוכל להשתמש בחלקים מסוימים של השירות שלנו. אלא אם כן שינית את הגדרת הדפדפן שלך כך שהוא יסרב לעוגיות, השירות שלנו עשוי להשתמש בקובצי Cookie.

• משואות אינטרנט. חלקים מסוימים בשירות שלנו ובהודעות הדוא"ל שלנו עשויים להכיל קבצים אלקטרוניים קטנים המכונים משואות אינטרנט (המכונה גם gifs ברור, פיקסל תגיות וגיפים של פיקסל בודד) המאפשרים לחברה, למשל, לספור משתמשים שביקרו בדפים אלה. או פתח אימייל ולסטטיסטיקות אחרות הקשורות לאתר (לדוגמה, רישום הפופולריות של קטע מסוים ואימות שלמות המערכת והשרת).

קובצי Cookie יכולים להיות קובצי Cookie "מתמשכים" או "Session". קובצי Cookie מתמשכים נשארים במחשב האישי או במכשיר הנייד שלך כאשר אתה עובר לא מקוון, בעוד שקובצי Cookie של הפעלה נמחקים ברגע שאתה סוגר את דפדפן האינטרנט שלך. אנו משתמשים גם ב-Session וגם ב-Cookies קבועים למטרות המפורטות להלן:

• סוג עוגיות הכרחיות / חיוניות : עוגיות הפעלה מנוהלות על ידי: אותנו מטרה: עוגיות אלו חיוניות כדי לספק לך שירותים הזמינים דרך האתר וכדי לאפשר לך להשתמש בחלק מהתכונות שלו. הם עוזרים לאמת משתמשים ולמנוע שימוש הונאה בחשבונות משתמש. ללא קובצי Cookie אלה, לא ניתן לספק את השירותים שביקשת, ואנו משתמשים בעוגיות אלו רק כדי לספק לך שירותים אלה.

• מדיניות עוגיות / קבלת הודעה סוג עוגיות : עוגיות מתמשכות מנוהלות על ידי: אותנו מטרה: עוגיות אלו מזהות אם המשתמשים קיבלו את השימוש בעוגיות באתר.

• סוג עוגיות פונקציונליות : עוגיות מתמשכות המנוהלות על ידי: אותנו מטרה: עוגיות אלו מאפשרות לנו לזכור בחירות שאתה עושה כשאתה משתמש באתר, כגון זכירת פרטי הכניסה שלך או העדפת השפה שלך. מטרת העוגיות הללו היא לספק לך חוויה אישית יותר ולהימנע ממך להזין מחדש את העדפותיך בכל פעם שאתה משתמש באתר.

• סוג עוגיות מעקב וביצועים : עוגיות מתמשכות המנוהלות על ידי: צדדים שלישיים מטרה: עוגיות אלה משמשות למעקב אחר מידע על התנועה לאתר ועל האופן שבו משתמשים משתמשים באתר. המידע שנאסף באמצעות עוגיות אלה עשוי לזהות אותך באופן ישיר או עקיף כמבקר בודד. הסיבה לכך היא שהמידע שנאסף מקושר בדרך כלל למזהה בדוי המשויך למכשיר שבו אתה משתמש כדי לגשת לאתר. אנו עשויים להשתמש בעוגיות אלו גם כדי לבדוק דפים חדשים, תכונות או פונקציונליות חדשה של האתר כדי לראות כיצד המשתמשים שלנו מגיבים אליהם.

למידע נוסף על קובצי ה-Cookie שאנו משתמשים בהם ועל הבחירות שלך לגבי קובצי Cookie, אנא בקר במדיניות קובצי ה-Cookie שלנו או בקטע קובצי Cookie של מדיניות הפרטיות שלנו.

שימוש בנתונים האישיים שלך

החברה רשאית להשתמש בנתונים אישיים למטרות הבאות:

• לספק ולתחזק את השירות שלנו , לרבות לפקח על השימוש בשירות שלנו.

• לניהול חשבונך: לניהול ההרשמה שלך כמשתמש בשירות. הנתונים האישיים שאתה מספק יכולים לתת לך גישה לפונקציות שונות של השירות הזמינות לך כמשתמש רשום.

• לביצוע חוזה: פיתוח, עמידה והתחייבות של חוזה הרכישה עבור המוצרים, הפריטים או השירותים שרכשת או של כל חוזה אחר איתנו באמצעות השירות.

• כדי ליצור איתך קשר: כדי ליצור איתך קשר באמצעות דואר אלקטרוני, שיחות טלפון, SMS, או צורות מקבילות אחרות של תקשורת אלקטרונית, כגון הודעות דחיפה של אפליקציה סלולרית לגבי עדכונים או תקשורת אינפורמטיבית הקשורה לפונקציונליות, למוצרים או לשירותים המועסקים בחוזה, כולל עדכוני האבטחה. , כאשר יש צורך או סביר ליישומם.

• כדי לספק לך חדשות, הצעות מיוחדות ומידע כללי על מוצרים, שירותים ואירועים אחרים שאנו מציעים הדומים לאלו שכבר רכשת או ביררת לגביהם, אלא אם בחרת שלא לקבל מידע כזה.

• כדי לנהל את הבקשות שלך: כדי להשתתף ולנהל את הבקשות שלך אלינו.

• עבור העברות עסקיות: אנו עשויים להשתמש במידע שלך כדי להעריך או לבצע מיזוג, מיזוג, ארגון מחדש, ארגון מחדש, פירוק או מכירה או העברה אחרת של חלק מהנכסים שלנו או כולם, בין אם כעסק חי ובין אם כחלק מפשיטת רגל, פירוק , או הליך דומה, שבו נתונים אישיים המוחזקים על ידינו על משתמשי השירות שלנו הם בין הנכסים שהועברו.

• למטרות אחרות : אנו עשויים להשתמש במידע שלך למטרות אחרות, כגון ניתוח נתונים, זיהוי מגמות שימוש, קביעת האפקטיביות של מסעות הפרסום שלנו וכדי להעריך ולשפר את השירות, המוצרים, השירותים, השיווק והחוויה שלך.

אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך במצבים הבאים:

• עם ספקי שירות: אנו עשויים לחלוק את המידע האישי שלך עם ספקי שירותים כדי לפקח ולנתח את השימוש בשירות שלנו, לצורך עיבוד תשלום, כדי ליצור איתך קשר.

• עבור העברות עסקיות: אנו עשויים לשתף או להעביר את המידע האישי שלך בקשר עם, או במהלך משא ומתן על, כל מיזוג, מכירה של נכסי החברה, מימון או רכישה של כל או חלק מהעסק שלנו לחברה אחרת.

• עם שותפים: אנו עשויים לחלוק את המידע שלך עם השותפים העצמאיים שלנו, ובמקרה זה נדרוש מאותם שותפים לכבד את מדיניות הפרטיות הזו. שותפים שותפים כוללים את חברת האם שלנו וכל חברות בת אחרות, שותפי מיזם משותף או חברות אחרות שאנו שולטים בהן או שנמצאות בשליטה משותפת איתנו.

• עם שותפים עסקיים: אנו עשויים לחלוק את המידע שלך עם השותפים העסקיים שלנו כדי להציע לך מוצרים, שירותים או מבצעים מסוימים.

• עם משתמשים אחרים: כאשר אתה משתף מידע אישי או מקיים אינטראקציה אחרת באזורים הציבוריים עם משתמשים אחרים, מידע כזה עשוי להיראות על ידי כל המשתמשים ועשוי להיות מופץ בפומבי בחוץ.

בהסכמתך : אנו עשויים לחשוף את המידע האישי שלך לכל מטרה אחרת בהסכמתך.

שמירת הנתונים האישיים שלך

החברה תשמור את הנתונים האישיים שלך רק לכל זמן שיידרש למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו. אנו נשמור ונשתמש בנתונים האישיים שלך במידה הדרושה כדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו (לדוגמה, אם אנו נדרשים לשמור את הנתונים שלך כדי לציית לחוקים החלים), לפתור מחלוקות ולאכוף את ההסכמים והמדיניות המשפטיים שלנו. ישמור גם נתוני שימוש למטרות ניתוח פנימי. נתוני שימוש נשמרים בדרך כלל לפרק זמן קצר יותר, למעט כאשר נעשה שימוש בנתונים אלה לחיזוק האבטחה או לשיפור הפונקציונליות של השירות שלנו, או שאנו מחויבים על פי חוק לשמור נתונים אלה לתקופות זמן ארוכות יותר.

העברת הנתונים האישיים שלך

המידע שלך, לרבות נתונים אישיים, מעובד במשרדי התפעול של החברה ובכל מקום אחר בו נמצאים הגורמים המעורבים בעיבוד. המשמעות היא שמידע זה עשוי להיות מועבר - ומתוחזק במחשבים הממוקמים מחוץ למדינתך, למחוז, למדינה או לתחומי שיפוט ממשלתיים אחרים שבהם חוקי הגנת הנתונים עשויים להיות שונים מאלה שבתחום השיפוט שלך. הסכמתך למדיניות פרטיות זו ולאחריה הגשת מידע כזה מייצגת את הסכמתך להעברה זו. החברה תנקוט את כל הצעדים הנחוצים באופן סביר כדי להבטיח שהנתונים שלך יטופלו בצורה מאובטחת ובהתאם למדיניות פרטיות זו ולא תבוצע העברה של הנתונים האישיים שלך לארגון או למדינה אלא אם כן קיימים בקרות נאותות, כולל אבטחת הנתונים שלך ומידע אישי אחר.

חשיפת הנתונים האישיים שלך

עסקאות עסקיות

אם החברה מעורבת במיזוג, רכישה או מכירת נכסים, ייתכן שהנתונים האישיים שלך יועברו. אנו נמסור הודעה לפני שהנתונים האישיים שלך יועברו ויהפכו לכפופים למדיניות פרטיות אחרת.

אכיפת חוק

בנסיבות מסוימות, החברה עשויה להידרש לחשוף את הנתונים האישיים שלך אם תידרש לעשות זאת על פי חוק או בתגובה לבקשות תקפות של רשויות ציבוריות (למשל בית משפט או סוכנות ממשלתית).

דרישות משפטיות אחרות

החברה רשאית לחשוף את הנתונים האישיים שלך מתוך אמונה בתום לב שפעולה כזו נחוצה כדי:

לעמוד בהתחייבות חוקית
להגן ולהגן על הזכויות או הקניין של החברה
למנוע או לחקור עוולות אפשריות בקשר לשירות
להגן על הבטיחות האישית של המשתמשים בשירות או של הציבור
הגנה מפני אחריות משפטית


אבטחת הנתונים האישיים שלך

אבטחת הנתונים האישיים שלך חשובה לנו, אך זכור ששום שיטה של שידור דרך האינטרנט או שיטה של אחסון אלקטרוני אינה מאובטחת ב-100%. למרות שאנו שואפים להשתמש באמצעים מקובלים מבחינה מסחרית כדי להגן על הנתונים האישיים שלך, איננו יכולים להבטיח את אבטחתם המוחלטת.

מידע מפורט על עיבוד הנתונים האישיים שלך

לספקי השירות שבהם אנו משתמשים עשויים להיות גישה לנתונים האישיים שלך. ספקי צד שלישי אלה אוספים, מאחסנים, משתמשים, מעבדים ומעבירים מידע על הפעילות שלך בשירות שלנו בהתאם למדיניות הפרטיות שלהם.

אנליטיקה אנו עשויים להשתמש בספקי שירותים של צד שלישי כדי לנטר ולנתח את השימוש בשירות שלנו.

• גוגל אנליטיקס גוגל אנליטיקס הוא שירות ניתוח אינטרנט המוצע על ידי גוגל שעוקב ומדווח על תנועה באתר. Google משתמשת בנתונים שנאספים כדי לעקוב ולנטר את השימוש בשירות שלנו. נתונים אלה משותפים עם שירותי Google אחרים. Google עשויה להשתמש בנתונים שנאספו כדי ליצור הקשר ולהתאים אישית את המודעות של רשת הפרסום שלה. אתה יכול לבטל את הסכמתך להפיכת הפעילות שלך בשירות לזמינה ל-Google Analytics על ידי התקנת תוסף הדפדפן לביטול הסכמה של Google Analytics. התוסף מונע מ-Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js ו-dc.js) לשתף מידע עם Google Analytics על פעילות ביקורים. למידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Google, בקר בדף האינטרנט של Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy

שיווק במייל

אנו עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך כדי ליצור איתך קשר עם ניוזלטרים, חומרי שיווק או קידום מכירות ומידע אחר שעשוי לעניין אותך. אתה יכול לבטל את הסכמתך לקבלת כל הודעות אלה, או את כולן, מאתנו על ידי לחיצה על הקישור לביטול הרשמה או ההנחיות המופיעות בכל דוא"ל שאנו שולחים או על ידי יצירת קשר.

תשלומים אנו עשויים לספק מוצרים ו/או שירותים בתשלום במסגרת השירות. במקרה זה, אנו עשויים להשתמש בשירותי צד שלישי לעיבוד תשלומים (למשל מעבדי תשלומים). לא נאחסן ולא נאסוף את פרטי כרטיס התשלום שלך. מידע זה מסופק ישירות למעבדי התשלומים של צד שלישי שלנו שהשימוש בהם במידע האישי שלך כפוף למדיניות הפרטיות שלהם. מעבדי תשלומים אלה עומדים בסטנדרטים שנקבעו על ידי PCI-DSS כפי שמנוהלים על ידי המועצה לתקני אבטחה של PCI, שהיא מאמץ משותף של מותגים כמו ויזה, מאסטרקארד, אמריקן אקספרס ו-Discover. דרישות PCI-DSS עוזרות להבטיח טיפול מאובטח בפרטי תשלום.

• ניתן לראות את מדיניות הפרטיות של PayPal בכתובת https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

• ניתן לראות את מדיניות הפרטיות של Braintree בכתובת https://www.braintreepayments.com/legal/braintree-privacy-policy

• ניתן לראות את מדיניות הפרטיות של FastSpring בכתובת http://fastspring.com/privacy/

שימוש, ביצועים ושונות

אנו עשויים להשתמש בספקי שירות של צד שלישי כדי לספק שיפור טוב יותר של השירות שלנו.

• ניתן לראות את מדיניות הפרטיות של Awin ו-ShareASale בכתובת https://www.awin.com/us/privacy#how-we-use-data-from-advertisers-and-publishers

פרטיות GDPR

בסיס משפטי לעיבוד נתונים אישיים תחת GDPR

אנו עשויים לעבד נתונים אישיים בתנאים הבאים:

• הסכמה: נתת את הסכמתך לעיבוד נתונים אישיים למטרות ספציפיות אחת או יותר.

• ביצוע חוזה: מסירת נתונים אישיים נחוצה לביצוע הסכם איתך ו/או לכל התחייבויות טרום חוזיות שלו.

• חובות משפטיות: עיבוד נתונים אישיים הכרחי לעמידה בהתחייבות משפטית שהחברה כפופה לה.

• אינטרסים חיוניים: עיבוד נתונים אישיים הכרחי על מנת להגן על האינטרסים החיוניים שלך או של אדם טבעי אחר.

• אינטרסים ציבוריים: עיבוד נתונים אישיים קשור למשימה המתבצעת לטובת הציבור או בהפעלת סמכות רשמית הנתונה לחברה.

• אינטרסים לגיטימיים: עיבוד נתונים אישיים הכרחי למטרות האינטרסים הלגיטימיים אותם רודפת החברה. בכל מקרה, החברה תסייע בשמחה להבהיר את הבסיס המשפטי הספציפי החל על העיבוד, ובפרט האם מתן אינטרסים אישיים נתונים הם דרישה סטטוטורית או חוזית, או דרישה הדרושה כדי להתקשר בחוזה.

הזכויות שלך במסגרת ה-GDPR

החברה מתחייבת לכבד את סודיות הנתונים האישיים שלך ולהבטיח שאתה יכול לממש את זכויותיך. יש לך את הזכות על פי מדיניות פרטיות זו, ועל פי חוק אם אתה נמצא באיחוד האירופי, ל:

• בקש גישה לנתונים האישיים שלך. הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שיש לנו עליך. בכל פעם שמתאפשר, אתה יכול לגשת, לעדכן או לבקש מחיקה של הנתונים האישיים שלך ישירות בקטע הגדרות החשבון שלך. אם אינך מסוגל לבצע פעולות אלו בעצמך, אנא צור איתנו קשר כדי לסייע לך. זה גם מאפשר לך לקבל עותק של הנתונים האישיים שאנו מחזיקים עליך.

• בקש תיקון של הנתונים האישיים שאנו מחזיקים עליך.

יש לך את הזכות לתקן כל מידע לא שלם או לא מדויק שאנו מחזיקים עליך.

• מתנגד לעיבוד הנתונים האישיים שלך. זכות זו קיימת כאשר אנו מסתמכים על אינטרס לגיטימי כבסיס המשפטי לעיבוד שלנו ויש משהו במצב הספציפי שלך, שגורם לך לרצות להתנגד לעיבוד שלנו של הנתונים האישיים שלך בעילה זו. יש לך גם את הזכות להתנגד כאשר אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך למטרות שיווק ישיר.

• בקש מחיקה של הנתונים האישיים שלך. יש לך הזכות לבקש מאיתנו למחוק או להסיר נתונים אישיים כאשר אין סיבה טובה עבורנו להמשיך ולעבד אותם.

• בקש העברת הנתונים האישיים שלך. אנו נספק לך, או לצד שלישי שבחרת, את הנתונים האישיים שלך בפורמט מובנה, בשימוש נפוץ, קריא במכונה. שים לב שזכות זו חלה רק על מידע אוטומטי שסיפקת בהתחלה את הסכמתך להשתמש בו או היכן שהשתמשנו במידע כדי לבצע חוזה איתך.

• לבטל את הסכמתך. יש לך הזכות לבטל את הסכמתך לשימוש בנתונים האישיים שלך. אם תבטל את הסכמתך, ייתכן שלא נוכל לספק לך גישה לפונקציות ספציפיות מסוימות של השירות.

מימוש זכויות הגנת הנתונים שלך ב-GDPR אתה רשאי לממש את זכויות הגישה, התיקון, הביטול וההתנגדות שלך על ידי יצירת קשר. שים לב שאנו עשויים לבקש ממך לאמת את זהותך לפני שנענה לבקשות כאלה. אם תגיש בקשה, אנו נעשה כמיטב יכולתנו להשיב לך בהקדם האפשרי.

יש לך את הזכות להתלונן בפני רשות הגנת מידע על האיסוף והשימוש שלנו בנתונים האישיים שלך. למידע נוסף, אם אתה נמצא באזור הכלכלי האירופי (EEA), אנא צור קשר עם הרשות המקומית להגנה על נתונים ב-EEA.

עמוד מעריצים בפייסבוק

בקר נתונים עבור דף המעריצים של פייסבוק

החברה היא בעלת השליטה בנתונים האישיים שלך שנאספו במהלך השימוש בשירות. כמפעילת דף המעריצים של פייסבוק https://www.facebook.com/privacypolicies , החברה ומפעילת הרשת החברתית פייסבוק הם בקרים משותפים. החברה התקשרה עם פייסבוק בהסכמים המגדירים בין היתר את תנאי השימוש בדף המעריצים של פייסבוק. תנאים אלה מבוססים ברובם על תנאי השירות של פייסבוק: https://www.facebook.com/terms.php בקר במדיניות הפרטיות של פייסבוק https://www.facebook.com/policy.php למידע נוסף על האופן שבו פייסבוק מנהלת נתונים אישיים או צור קשר עם Facebook באינטרנט, או בדואר: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, United States.

פייסבוק תובנות

אנו משתמשים בפונקציית Facebook Insights בקשר לתפעול דף המעריצים של פייסבוק ועל בסיס ה-GDPR, על מנת לקבל נתונים סטטיסטיים אנונימיים על המשתמשים שלנו. לשם כך, פייסבוק מציבה Cookie במכשיר של המשתמש המבקר עמוד המעריצים שלנו בפייסבוק. כל Cookie מכיל קוד מזהה ייחודי ונשאר פעיל לתקופה של שנתיים, למעט כאשר הוא נמחק לפני תום תקופה זו. פייסבוק מקבלת, מתעדת ומעבדת את המידע המאוחסן ב-Cookie, במיוחד כאשר המשתמש מבקר בשירותי פייסבוק , שירותים הניתנים על ידי חברים אחרים בדף המעריצים של פייסבוק ושירותים על ידי חברות אחרות המשתמשות בשירותי פייסבוק. למידע נוסף על נוהלי הפרטיות של פייסבוק, בקר במדיניות הפרטיות של פייסבוק כאן: https://www.facebook.com/ פרטיות/הסבר

פרטיות CCPA

סעיף הודעת פרטיות זה לתושבי קליפורניה משלים את המידע הכלול במדיניות הפרטיות שלנו והוא חל אך ורק על כל המבקרים, המשתמשים ואחרים המתגוררים במדינת קליפורניה.

קטגוריות של מידע אישי שנאסף

אנו אוספים מידע המזהה, מתייחס, מתאר, מפנה, מסוגל להיות משויך או יכול להיות מקושר באופן סביר, במישרין או בעקיפין, עם צרכן או מכשיר מסוים. להלן רשימה של קטגוריות של מידע אישי שאנו עשויים לאסוף או שאולי נאספו מתושבי קליפורניה במהלך שנים עשר (12) החודשים האחרונים. שים לב שהקטגוריות והדוגמאות המופיעות ברשימה שלהלן הן אלו המוגדרות ב-CCPA. זה לא אומר שכל הדוגמאות של אותה קטגוריה של מידע אישי נאספו למעשה על ידינו, אלא משקף את אמונתנו בתום לב למיטב ידיעתנו שחלק מהמידע הזה מהקטגוריה הרלוונטית עשוי להיות נאסף ואולי נאסף. לדוגמה, קטגוריות מסוימות של מידע אישי ייאספו רק אם סיפקת מידע אישי כזה ישירות אלינו.

• קטגוריה א': מזהים. דוגמאות: שם אמיתי, כינוי, כתובת דואר, מזהה אישי ייחודי, מזהה מקוון, כתובת פרוטוקול אינטרנט, כתובת דואר אלקטרוני, שם חשבון, מספר רישיון נהיגה, מספר דרכון או מזהים דומים אחרים. נאסף: כן.

• קטגוריה B: קטגוריות מידע אישי המפורטות בחוק רשומות הלקוחות של קליפורניה (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)). דוגמאות: שם, חתימה, מספר תעודת זהות, מאפיינים פיזיים או תיאור, כתובת, מספר טלפון, מספר דרכון, רישיון נהיגה או מספר תעודת זיהוי של המדינה, מספר פוליסת ביטוח, השכלה, תעסוקה, היסטוריית תעסוקה, מספר חשבון בנק, מספר כרטיס אשראי , מספר כרטיס חיוב, או כל מידע פיננסי אחר, מידע רפואי או מידע על ביטוח בריאות. חלק מהמידע האישי הנכלל בקטגוריה זו עשוי לחפוף לקטגוריות אחרות. נאסף: כן.

• קטגוריה C: מאפייני סיווג מוגנים על פי חוק קליפורניה או פדרלי. דוגמאות: גיל (40 שנים ומעלה), גזע, צבע, מוצא, מוצא לאומי, אזרחות, דת או אמונה, מצב משפחתי, מצב רפואי, מוגבלות פיזית או נפשית, מין (כולל מגדר, זהות מגדרית, ביטוי מגדר, הריון או לידה ומצבים רפואיים נלווים), נטייה מינית, מעמד ותיק או צבאי, מידע גנטי (כולל מידע גנטי משפחתי). נאסף: לא.

• קטגוריה D: מידע מסחרי. דוגמאות: רשומות והיסטוריה של מוצרים או שירותים שנרכשו או נשקלו. נאסף: כן.

• קטגוריה E: מידע ביומטרי. דוגמאות: מאפיינים גנטיים, פיזיולוגיים, התנהגותיים וביולוגיים, או דפוסי פעילות המשמשים לחילוץ תבנית או מזהה אחר או מידע מזהה אחר, כגון, טביעות אצבע, טביעות פנים וטביעות קול, סריקות קשתית או רשתית, הקשה על מקלדת, הליכה או דפוסים פיזיים אחרים ונתוני שינה, בריאות או פעילות גופנית. נאסף: לא.

• קטגוריה F: אינטרנט או פעילות דומה אחרת ברשת. דוגמאות: אינטראקציה עם השירות או הפרסומת שלנו. נאסף: כן.

• קטגוריה G: נתוני מיקום גיאוגרפי. דוגמאות: מיקום פיזי משוער. נאסף: לא.

• קטגוריה H: נתונים תחושתיים. דוגמאות: מידע אודיו, אלקטרוני, חזותי, תרמי, ריח או מידע דומה. נאסף: לא.

• קטגוריה I: מידע מקצועי או הקשור לתעסוקה. דוגמאות: היסטוריית עבודה נוכחית או קודמת או הערכות ביצועים. נאסף: לא.

• קטגוריה J: מידע חינוך שאינו ציבורי (לפי חוק Family Educational Rights and Privacy Act (20 USC Section 1232g, 34 CFR Part 99)). דוגמאות: רישומי חינוך הקשורים ישירות לתלמיד הנשמרים על ידי מוסד חינוכי או גורם הפועל מטעמו, כגון ציונים, תמלול, רשימות כיתות, לוחות זמנים של תלמידים, קודי זיהוי של תלמידים, מידע פיננסי של תלמידים או רישומים משמעתיים של תלמידים. נאסף: לא.

• קטגוריה K: מסקנות הנגזרות ממידע אישי אחר. דוגמאות: פרופיל המשקף את העדפותיו, המאפיינים, המגמות הפסיכולוגיות, הנטיות, ההתנהגות, העמדות, האינטליגנציה, היכולות והכישורים של אדם. נאסף: לא. תחת CCPA, מידע אישי אינו כולל: מידע זמין לציבור מתוך רשומות ממשלתיות מידע מזוהה או מצטבר מידע שאינו נכלל בהיקף של CCPA, כגון: מידע בריאותי או רפואי המכוסה על ידי חוק הניוד והאחריות של ביטוח הבריאות של 1996 (HIPAA) וחוק סודיות המידע הרפואי של קליפורניה (CMIA) או נתוני ניסויים קליניים מידע אישי המכוסה בחוקי פרטיות ספציפיים למגזר, כולל חוק דיווח אשראי הוגן (FRCA), חוק Gramm-Leach-Bliley (GLBA) או פרטיות מידע פיננסי בקליפורניה חוק (FIPA), וחוק הגנת הפרטיות של הנהג משנת 1994

מקורות מידע אישי

אנו משיגים את קטגוריות המידע האישי המפורטות לעיל מקטגוריות המקורות הבאות:

• ישירות ממך . לדוגמה, מהטפסים שאתה ממלא בשירות שלנו, מהעדפות שאתה מביע או מספק דרך השירות שלנו, או מהרכישות שלך בשירות שלנו.

• בעקיפין ממך . לדוגמה, מתוך התבוננות בפעילות שלך בשירות שלנו.

• אוטומטית ממך . לדוגמה, באמצעות עוגיות אנו או ספקי השירותים שלנו מגדירים במכשיר שלך בזמן שאתה מנווט בשירות שלנו.

• מספקי שירותים . לדוגמה, ספקי צד שלישי כדי לנטר ולנתח את השימוש בשירות שלנו, ספקי צד שלישי לעיבוד תשלומים, או ספקי צד שלישי אחרים שבהם אנו משתמשים כדי לספק לך את השירות.

שימוש במידע אישי למטרות עסקיות או למטרות מסחריות

אנו עשויים להשתמש או לחשוף מידע אישי שאנו אוספים ל"מטרות עסקיות" או ל"מטרות מסחריות" (כפי שמוגדר תחת ה-CCPA), אשר עשויות לכלול את הדוגמאות הבאות: כדי להפעיל את השירות שלנו ולספק לך את השירות שלנו. כדי לספק לך תמיכה וכדי להגיב לפניות שלך, לרבות לחקור ולטפל בדאגותיך ולנטר ולשפר את השירות שלנו. כדי למלא או לענות על הסיבה שסיפקת את המידע. לדוגמה, אם אתה משתף את פרטי הקשר שלך כדי לשאול שאלה לגבי השירות שלנו, אנו נשתמש במידע האישי הזה כדי להשיב לפנייתך. אם תספק את המידע האישי שלך לרכישת מוצר או שירות, אנו נשתמש במידע זה כדי לעבד את התשלום שלך ולהקל על המשלוח שלך. כדי להגיב לבקשות אכיפת החוק וכנדרש על פי החוק החל, צו בית משפט או תקנות ממשלתיות. כמתואר לך בעת איסוף המידע האישי שלך או כפי שנקבע אחרת ב-CCPA. למטרות ניהול וביקורת פנימיות. כדי לזהות אירועי אבטחה ולהגן מפני פעילות זדונית, הטעיה, הונאה או בלתי חוקית, לרבות, בעת הצורך, להעמיד לדין את האחראים לפעילויות כאלה. שים לב שהדוגמאות שסופקו לעיל הן להמחשה ולא נועדו להיות ממצה. לפרטים נוספים על האופן שבו אנו משתמשים במידע זה, עיין בסעיף "שימוש בנתונים האישיים שלך". אם נחליט לאסוף קטגוריות נוספות של מידע אישי או להשתמש במידע האישי שאספנו למטרות שונות, לא קשורות או לא תואמות באופן מהותי. יעדכן את מדיניות הפרטיות הזו.

גילוי מידע אישי למטרות עסקיות או למטרות מסחריות

אנו עשויים להשתמש או לחשוף וייתכן שהשתמשנו או חשפנו במהלך שנים עשר (12) החודשים האחרונים בקטגוריות הבאות של מידע אישי למטרות עסקיות או מסחריות: קטגוריה A: מזהים קטגוריה B: קטגוריות מידע אישי המפורטות בחוק רשומות הלקוחות של קליפורניה (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))קטגוריה D: מידע מסחרי קטגוריה F: אינטרנט או פעילות דומה אחרת ברשת אנא שימו לב שהקטגוריות המפורטות לעיל הן אלו המוגדרות ב-CCPA. זה לא אומר שכל הדוגמאות של אותה קטגוריה של מידע אישי נחשפו למעשה, אלא משקף את אמונתנו בתום לב למיטב ידיעתנו שחלק מהמידע הזה מהקטגוריה הרלוונטית עשוי להיות וייתכן שנחשף. כאשר אנו חושפים מידע אישי למטרה עסקית או למטרה מסחרית, אנו מתקשרים בחוזה שמתאר את המטרה ודורש מהנמען לשמור את המידע האישי הזה בסודיות ולא להשתמש בו לכל מטרה מלבד ביצוע החוזה.

מכירת מידע אישי

כפי שמוגדר ב-CCPA, "מכירה" ו"מכירה" פירושם מכירה, השכרה, שחרור, חשיפה, הפצה, הפצה, העברה או תקשורת אחרת בעל פה, בכתב, או באמצעים אלקטרוניים או אחרים, מידע אישי של צרכן על ידי עסק לצד שלישי תמורת תמורה יקרת ערך. משמעות הדבר היא שייתכן שקיבלנו הטבה כלשהי בתמורה לשיתוף מידע אישי, אך לא בהכרח הטבה כספית. שים לב שהקטגוריות המפורטות להלן הן אלו המוגדרות ב-CCPA. זה לא אומר שכל הדוגמאות של אותה קטגוריה של מידע אישי נמכרו למעשה, אלא משקף את אמונתנו בתום לב למיטב ידיעתנו שחלק מהמידע הזה מהקטגוריה הרלוונטית עשוי להיות וייתכן ששותף תמורת תמורה אנו עשויים למכור וייתכן שמכרנו ב-12 (12) החודשים האחרונים את הקטגוריות הבאות של מידע אישי: קטגוריה A: מזהים קטגוריה B: קטגוריות מידע אישי המפורטות בחוק רשומות הלקוחות של קליפורניה (Cal. Civ. Code § 1798.80(e) )קטגוריה D: מידע מסחרי קטגוריה F: אינטרנט או פעילות דומה אחרת ברשת

שיתוף מידע אישי

אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך המזוהה בקטגוריות שלעיל עם הקטגוריות הבאות של צדדים שלישיים: ספקי שירותים מעבדי תשלומים השותפים שלנו השותפים העסקיים שלנו ספקי צד שלישי שאתה או הסוכנים שלך מאשרים להם לחשוף את המידע האישי שלך בקשר למוצרים או שירותים שאנו מספקים לך

מכירת מידע אישי של קטינים מתחת לגיל 16

איננו אוספים ביודעין מידע אישי מקטינים מתחת לגיל 16 דרך השירות שלנו, למרות שאתרי צד שלישי מסוימים שאנו מקשרים אליהם עשויים לעשות זאת. לאתרי צד שלישי אלה יש תנאי שימוש ומדיניות פרטיות משלהם ואנו מעודדים הורים ואפוטרופוסים חוקיים לפקח על השימוש של ילדיהם באינטרנט ולהורות לילדיהם לעולם לא לספק מידע באתרים אחרים ללא רשותם. איננו מוכרים את המידע האישי של צרכנים שאנו יודעים למעשה שהם מתחת לגיל 16, אלא אם כן נקבל הרשאה חיובית ("הזכות להצטרף") מהצרכן שגילו בין 13 ל-16 שנים, או מההורה או האפוטרופוס של צרכן פחות מעל גיל 13. צרכנים שיצטרפו למכירת מידע אישי עשויים לבטל את הסכמתם למכירות עתידיות בכל עת. כדי לממש את הזכות לבטל, אתה (או הנציג המורשה שלך) רשאי להגיש לנו בקשה על ידי יצירת קשר. אם יש לך סיבה להאמין שילד מתחת לגיל 13 (או 16) סיפק לנו מידע אישי , אנא צור איתנו קשר עם מספיק פרטים כדי לאפשר לנו למחוק מידע זה.

הזכויות שלך במסגרת ה-CCPA

ה-CCPA מספק לתושבי קליפורניה זכויות ספציפיות לגבי המידע האישי שלהם. אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכויות הבאות:

• זכות הודעה. יש לך את הזכות לקבל הודעה אילו קטגוריות של נתונים אישיים נאספים והמטרות שלשמן נעשה שימוש בנתונים האישיים

• הזכות לבקש. במסגרת CCPA, יש לך הזכות לבקש שנחשוף לך מידע על האיסוף, השימוש, המכירה, החשיפה למטרות עסקיות ושיתוף המידע האישי שלנו. לאחר שנקבל ונאשר את בקשתך, נחשוף בפניך: קטגוריות המידע האישי שאספנו אודותיך קטגוריות המקורות עבור המידע האישי שאספנו אודותיך המטרה העסקית או המסחרית שלנו לאיסוף או מכירה של מידע אישי זה הקטגוריות של צדדים שלישיים עם מי אנו משתפים את המידע האישי הזה פיסות המידע האישיות הספציפיות שאספנו עליך אם מכרנו את המידע האישי שלך או נחשפנו את המידע האישי שלך למטרה עסקית, אנו נחשוף לך: הקטגוריות של קטגוריות מידע אישי שנמכרו הקטגוריות של קטגוריות מידע אישי שנחשפו

• הזכות לומר לא למכירת נתונים אישיים (ביטול הסכמה). יש לך הזכות להורות לנו לא למכור את המידע האישי שלך. כדי להגיש בקשת ביטול, אנא צור איתנו קשר.

• הזכות למחוק נתונים אישיים. יש לך הזכות לבקש את מחיקת הנתונים האישיים שלך, בכפוף לחריגים מסוימים. לאחר שנקבל ונאשר את בקשתך, נמחק (וננחה את ספקי השירותים שלנו למחוק) את המידע האישי שלך מהרשומות שלנו, אלא אם חל חריג. אנו עשויים לדחות את בקשת המחיקה שלך אם שמירת המידע נחוצה לנו או לספקי השירותים שלנו כדי: להשלים את העסקה שבגינה אספנו את המידע האישי, לספק מוצר או שירות שביקשת, לנקוט פעולות הצפויות באופן סביר בהקשר של הפעילות המתמשכת שלנו. קשר עסקי איתך, או בצע את החוזה שלנו איתך בדרך אחרת. זהה אירועי אבטחה, הגן מפני פעילות זדונית, הטעיה, הונאה או בלתי חוקית, או העמדה לדין את האחראים לפעילויות כאלה. איתור באגים במוצרים כדי לזהות ולתקן שגיאות הפוגעות בפונקציונליות המיועדת הקיימת. לממש את חופש הביטוי, להבטיח את זכותו של צרכן אחר לממש את זכויות הביטוי שלו, או לממש זכות אחרת הקבועה בחוק. ציות לחוק הפרטיות של קליפורניה אלקטרונית תקשורת (Cal. Penal Code § 1546 et. seq.). או מחקר מדעי, היסטורי או סטטיסטי שנבדק על ידי עמיתים למען האינטרס הציבורי, העומדים בכל האותיות הרלוונטיות חוקים וחוקי פרטיות, כאשר מחיקת המידע עשויה להפוך לבלתי אפשרית או לפגוע קשות בהישג המחקר, אם סיפקת בעבר הסכמה מדעת. אפשר רק שימושים פנימיים שמתואמים באופן סביר לציפיות הצרכנים על סמך מערכת היחסים שלך איתנו. עמידה בהתחייבות משפטית עשה שימושים פנימיים וחוקים אחרים במידע זה התואמים את ההקשר שבו סיפקת אותו.

• הזכות לא להיות מופלה לרעה. יש לך הזכות לא להיות מופלה לרעה על מימוש כל זכויות של הצרכן שלך, לרבות על ידי: מניעת סחורות או שירותים ממך חיוב מחירים או תעריפים שונים עבור סחורות או שירותים, לרבות שימוש בהנחות או הטבות אחרות או הטלת קנסות, מתן רמה שונה או איכות הסחורות או השירותים לך תוך הצעה שתקבל מחיר או תעריף שונה עבור סחורות או שירותים או רמה או איכות שונה של סחורות או שירותים

מימוש זכויות הגנת הנתונים שלך ב-CCPA

על מנת לממש כל אחת מהזכויות שלך במסגרת ה-CCPA, ואם אתה תושב קליפורניה, תוכל ליצור איתנו קשר:

בדואר shalom@moodstore.shop

רק אתה, או אדם הרשום אצל מזכיר המדינה של קליפורניה שאתה מאשר לפעול בשמך, רשאי להגיש בקשה ניתנת לאימות הקשורה למידע האישי שלך. בקשתך אלינו חייבת:

לספק מידע מספיק המאפשר לנו לאמת באופן סביר שאתה האדם שעליו אספנו מידע אישי או נציג מורשה

תאר את בקשתך בפירוט מספיק המאפשר לנו להבין אותה, להעריך אותה ולהגיב עליה כראוי

לא נוכל להגיב לבקשתך או לספק לך את המידע הנדרש אם איננו יכולים:

אמת את זהותך או את סמכותך להגיש את הבקשה

ולאשר שהמידע האישי מתייחס אליך

אנו נחשוף ונמסור את המידע הנדרש ללא תשלום תוך 45 ימים מיום קבלת בקשתך הניתנת לאימות. ניתן להאריך את פרק הזמן למתן המידע הנדרש פעם אחת ב-45 ימים נוספים, כאשר יש צורך סביר ובהודעה מוקדמת.

כל גילוי שנספק יכסה רק את התקופה של 12 החודשים שקדמו לקבלת הבקשה הניתנת לאימות. עבור בקשות לניידות נתונים, אנו נבחר פורמט לספק המידע האישי שלך שניתן לשימוש בקלות ואמור לאפשר לך להעביר את המידע מישות אחת לאחרת ישות ללא הפרעה.

אל תמכור את המידע האישי שלי

יש לך את הזכות לבטל את הסכמתך למכירת המידע האישי שלך. ברגע שנקבל ונאשר ממך בקשה צרכנית הניתנת לאימות, נפסיק למכור את המידע האישי שלך. כדי לממש את זכותך לבטל את הסכמתך, אנא פנה אלינו. ספקי השירות שאנו שותפים איתם (לדוגמה, שותפי הניתוח או הפרסום שלנו) עשויים להשתמש בטכנולוגיה בשירות המוכרת מידע אישי כפי שהוגדר בחוק ה-CCPA. אם ברצונך לבטל את הסכמתך לשימוש במידע האישי שלך למטרות פרסום מבוסס-עניין ומכירות פוטנציאליות אלה כפי שהוגדרו בחוק ה-CCPA, תוכל לעשות זאת על ידי ביצוע ההוראות שלהלן. שים לב שכל ביטול הסכמה הוא ספציפי לדפדפן אתה משתמש. ייתכן שיהיה עליך לבטל את הסכמתך בכל דפדפן שבו אתה משתמש.

אתר אינטרנט

אתה יכול לבטל את הסכמתך לקבלת מודעות המותאמות אישית כפי שמוצגות על ידי ספקי השירות שלנו על ידי ביצוע ההנחיות שלנו המוצגות בשירות:

פלטפורמת הביטול של ה-NAI: http://www.networkadvertising.org/choices/

פלטפורמת ביטול ההצטרפות של EDAA: http://www.youronlinechoices.com/

פלטפורמת הביטול של ה-DAA: http://optout.aboutads.info/
ביטול ההסכמה יציב במחשב שלך קובץ Cookie שייחודי לדפדפן שבו אתה משתמש כדי לבטל את ההסכמה. אם תשנה דפדפן או תמחק את קובצי העוגיות שנשמרו על ידי הדפדפן שלך, תצטרך לבטל את ההצטרפות שוב.

מכשירים ניידים

המכשיר הנייד שלך עשוי לתת לך את האפשרות לבטל את הסכמתך לשימוש במידע על האפליקציות שבהן אתה משתמש כדי להציג לך מודעות הממוקדות לתחומי העניין שלך:

"ביטול הסכמה למודעות מבוססות עניין" או "בטל הסכמה להתאמה אישית של מודעות" במכשירי Android

"הגבלת מעקב אחר מודעות" במכשירי iOS

אתה יכול גם לעצור את איסוף מידע המיקום מהמכשיר הנייד שלך על ידי שינוי ההעדפות במכשיר הנייד שלך.

מדיניות "אל תעקוב" כנדרש על פי חוק הגנת הפרטיות המקוונת של קליפורניה (CalOPPA)

השירות שלנו אינו מגיב לאותות אל תעקוב. עם זאת, חלק מאתרי צד שלישי אכן עוקבים אחר פעילויות הגלישה שלך. אם אתה מבקר באתרים כאלה, אתה יכול להגדיר את ההעדפות שלך בדפדפן האינטרנט שלך כדי ליידע אתרים שאינך רוצה שיעקוב אחריהם. אתה יכול להפעיל או להשבית DNT על ידי ביקור בדף ההעדפות או ההגדרות של דפדפן האינטרנט שלך.

פרטיות ילדים

השירות שלנו אינו פונה לאף אחד מתחת לגיל 13. איננו אוספים ביודעין מידע אישי מזהה מאף אחד מתחת לגיל 13. אם אתה הורה או אפוטרופוס ואתה מודע לכך שילדך סיפק לנו נתונים אישיים, בבקשה צור קשר. אם נהיה מודעים לכך שאספנו נתונים אישיים מכל אדם מתחת לגיל 13 ללא אימות של הסכמת ההורים, אנו נוקטים בצעדים כדי להסיר מידע זה מהשרתים שלנו. אם עלינו להסתמך על הסכמה כבסיס משפטי לעיבוד המידע שלך ו המדינה שלך דורשת הסכמה מהורה, אנו עשויים לדרוש את הסכמת הוריך לפני שנאסוף מידע זה ונשתמש בו.

קישורים לאתרים אחרים

השירות שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים שאינם מופעלים על ידינו. אם תלחץ על קישור של צד שלישי, תופנה לאתר של אותו צד שלישי. אנו ממליצים לך בחום לעיין במדיניות הפרטיות של כל אתר שאתה מבקר בו.

אין לנו שליטה על התוכן, מדיניות הפרטיות או הנוהלים של אתרים או שירותים של צד שלישי ואינו נוטלים עליו אחריות.

שינויים במדיניות פרטיות זו

אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות שלנו מעת לעת. אנו נודיע לך על כל שינוי על ידי פרסום מדיניות הפרטיות החדשה בדף זה. אנו נודיע לך באמצעות דואר אלקטרוני ו/או הודעה בולטת בשירות שלנו, לפני שהשינוי ייכנס לתוקף ונעדכן את התאריך "העדכון האחרון" ב- בראש מדיניות פרטיות זו. מומלץ לעיין במדיניות פרטיות זו מעת לעת עבור כל שינוי. שינויים במדיניות פרטיות זו תקפים כאשר הם מתפרסמים בדף זה.

צור קשר

אם יש לך שאלות כלשהן לגבי מדיניות פרטיות זו, תוכל לפנות אלינו: shalom@moodstore.shop